חטיף מתוק, טעים ובריא העשוי מ-5 מרכיבים בלבד. מתוק מתאים לאנשים שאלרגיים למוצרי חלב, ביצים וגלוטן.
החומרים לבצק:
✔️ כוס שקדים חיים
✔️ 1 כוס שיבולת שועל (בדיוק ללא גלוטן)
✔️ 1/2 כוס טחינה משומשום מלא (בסדר גמור)
✔️ 1/3 כוס מייפל טבעי, דבש, אגפא
אנחנו טוחנים שיבולת שועל ושקדים דק, מוסיפים טחינה וממתיק, ולשים אותם לבצק מלוכד.
נפזר את הבצק בצורה אחידה על נייר אפייה עם צלחת.
החומרים לשכבת השוקולד:
✔️ 100 גרם 100% שוקולד מריר
✔️ 1/4 כוס ממתיק טבעי דבש, מייפל, אגפא
(אם משתמשים בשוקולד מריר עם סוכר, אין צורך בממתיק)
✔️ שוקולד מומס במיקרו למשך 30 שניות
✔️ אנחנו מפזרים שוקולד על הבצק
✔️ אנחנו מכניסים אותו למחקרר כדי להחזיק מעמד שעתיים
✔️ לאחר שעתיים, זה מוכן ואז לטעום את הטעם המופלא הזה